cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Ko smo mi


Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću.

Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik.

Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup  prema učenju i vaspitanju dece.

Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta.

Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Naš program spaja teoriju  i praksu na način koji je blizak detetu. Deca uče u okruženju koje je puno podrške, strpljenja i topline i inspiriše ih da budu radoznali i da istražuju. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta, zbog čega insistiramo na radu u malim grupama.

Svrha nas kao vaspitača i učitelja jeste da učenje pretvorimo u igru i istraživanje – da upućujemo i podržavamo decu u njihovom socijalnom, emotivnom, fizičkom i kreativnom razvoju.

Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu.