cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Roditelji kažu


Teško je izdvojiti par stvari koje bih rekla o Step by Step-u. Već tri godine Matea jedva čeka da ide u vrtić, a kada god da dođem po nju (pa čak i pred kraj radnog vremena) pita zašto sam tako rano došla. Mislim da nije potrebno više od toga reći. Pored odličnog znanja engleskog jezika, razvoja kreativnosti i mašte, plesa, drame, sporta, kao i mnoštva drugih aktivnosti, Matea je naučila šta znači biti dobar prijatelj i kako se brinuti o drugarima iz mlađih grupa. Za nas je Step by Step postao deo naše porodice u kome pored odličnog znanja i nege, moje dete dobija puno topline i ljubavi zbog čega ga svima rado preporučujem.

Lana Janković

Prvog dana dolaska u Step by Step, dok je bila na privikavanju, kada sam došla po Emu posle sat-dva, imala je želju da ostane duže. Od tada je prošlo 4.5 godine, a ona i dalje, kada dođemo po nju, želi da ostane “još malo”. To nije slučaj samo sa Emom, deca se u Step by Step-u takmiče (a takmičenje su izmislila sama deca). Pobednik je ono dete ciji roditelj dođe poslednji. Kada smo na odmoru, već posle par dana joj nedostaje Step by Step, drugari i vaspitačice. Pre upisa u Step by Step bila sam u strahu kako će se dete od 2,5 godine, a koje je tek progovorilo srpski jezik, snaći u novom okruženju u kome se komunicira na engleskom jeziku. Već nakon par meseci, a to traje i dalje, počela je da koriguje akcenat kojim izgovaramo reči na engleskom jeziku.

Isidora Medan

Kao otac deteta koje je pohadjalo predškolsku ustanovu Step by Step, moram da kažem da je posvećenost deci u svakom pogledu na najvišem nivou a to je rezultat veoma pažljivo izabranog vaspitnog osoblja. Step by Step program se bazira na aktivnostma uz pomoć kojih deca uče kroz zabavu i igru. Deca dolaze kući srećna i zadovoljna i jedva čekaju sutra da se vrate u Step by Step. Sve u svemu, ovaj vrtić bi trebalo da bude primer svim drugim vrtićima.

Igor Božović

Step by Step je doprineo da uživamo u odrastanju našeg deteta. Zajedno smo lakše prevazilazili faze odrastanja i radovali se novim. Sve pohvale za stručni tim Step by Step.

Mina Božović